Wermlands Trafvarsällskap

Styrelsen för Wermlands Trafvarsällskap består av:


 • Lars-Inge Olsson, ordförande

  Lars Inge heter jag o startar nu upp som ny ordförande för Arvika trafsällskap. Som privatperson i dagliga arbetet driver jag en redovisningsbyrå och en travrörelse. Mitt intresse för travet började  redan som tonåring och jag har idag ett 10 tal hästar, de flesta med efternamnet  Bråten.
  Min vision om travet är att Avika ska återkomma med förlorade travdagar med bra prispenningar o tävlingar. Jag har en plan med olika aktiviteter på och omkring Arvikatravet tillsammans med ung som gammal, kunder och  kommuninnevånare. Nationellt vill jag arbeta för en stark bredd tillsammans med vår elit som innebär enföbättrad ekonomi.

 • Terese Carlsson, vice ordförande

  Mitt namn är Terese Carlsson och jag är ny i styrelsen i Arvika Travsällskap som vice ordförande.
  Jag bor på en gård utanför Koppom med min familj. Häst/trav-intresset har jag växt upp med, och det har funnits travhästar i släkten sedan någon generation tillbaka. Idag står det 5 fyrbenta kompisar i stallet, där 4 har travstam, och den femte kämpar som hopp-ponny med min dotter. Stilig Karl och Thunder hoppas jag att ni kommer få höra talas om den närmsta framtiden.
  Till vardags jobbar jag som lärare på Hierneskolan i Koppom, där jag försöker glädja högstadie-eleverna med matematik och biologi.
  Arvika travet är ju en fantastiskt gemytlig bana som passar perfekt en ljum sommardag, med fika och tävlingar. Jag hoppas att många kommer dela den upplevelsen i framtiden, både som aktiva och som publik.

 • Janna Jansson, sekreterare

  Mitt namn är Janna Jansson och jag är ny sekreterare i Arvika travsällskap. Jag bor med min man och våra två barn på vår gård i Högboda. Till vardags jobbar jag som specialistsjuksköterska på ambulansen i Arvika. I stallet har vi en varmblodsvalack f.2019 som jag tror och hoppas mycket på. Vi har även  några ridhästar.
  För mig är det viktigt att det ska vara roligt att ha häst, att alla som vill ska känna en gemenskap där man kan träna ihop och utbyta erfarenheter. Jag ser gärna att en barn- och ungdomsverksamhet utvecklas och att vi ska samverka med andra aktörer. Vidare vill jag att banan och dess lokaler ska användas mer ex med utökade samarbeten, kurser och föreläsningar.

 • Anders Johansson, ledamot

  Anders Johansson heter jag och har blivit invald i styrelsen i år och jag är även ordförande i Arvika Travhästägarförening.
  Jag bor i Arvika och jobbar som entreprenadingenjör inom byggbranschen.
  Mitt intresse för travet och dess verksamhet började för 45 år sedan genom mina mina morbröder som var amatörtränare och som lockade in mig i travet.
  Jag var också själv amatörtränare i ca 12 år men är numera enbart delägare i en andelshäst.  

 • Peter Tjernudd, ledamot


 • Dick Johansson, ledamot

  Dick Johansson heter jag och är också ny i styrelsen för Arvika travsällskap. Jag kommer från Arvika och jobbar på Volvo Arvikaverken. Jag har varit aktiv i motorsport i många år, men alltid varit intresserad av travsporten. När min dotter Emma började med hästar här hemma så blev jag också biten. För några år sedan skulle vi tillfälligt ta hem travhästen Explositj, Det gick antingen så där, eller väldigt bra med det, för han blev kvar.
  Jag hoppas att fler ska få upptäcka travsporten på Arvikatravet, då det är jättefin anläggning, där nya som gamla entusiaster ska vara välkomna!

 • Olof Högberg, ledamot


ewa.stolpe@arvika.travsport.se