Information till besökande premiären 27 juni kl. 11.10

Premiärdagen med publik


På det senaste styrelsemötet sade vi ja till att köra drive-in på vår första tävlingsdag och utgå från 500 personer som är anpassade enligt COVID-19 regler
 
Det kommer vara max 125 bilar som släpps in. 125 x max 4 personer per bil = 500 personer. Fika får tas med i bilen. När maxtak är nått kommer stora entrén att stängas. Först till kvarn gäller. Notera att förhandsbokning ej går att göras.
 
Genomförande första tävlingsdag - 27 juni 2021
Varje bil släpps igenom stora porten dvs huvudentren. Varje bil med max 4 personer i varje bil räknas som EN bil, oavsett om du är 1,2,3 eller 4. Varje bil kostar 100 kr i entré. Swish kommer finnas möjligt och det är vad vi helst ser att kunden betalar med. Det kommer även finnas en kontantkassa, men vi förespråkar swish till nummer 1233206828. Här kommer också finnas möjlighet att köpa program. När du betalat entré och ev program kör du in bilen och blir guidad av ordningsvakter till corona-anpassad yta dvs. bilen plus någon meter till att stå på för att se loppen utanför bilen om så vill.
 
När travdagen är över skall bilarna köras ut via Skyttestugan dvs. andra änden av travbanan (se Skyttestugan). Då har vi en separat infart och en separat utfart.
 
OBS! Det kommer inte finnas några totokassor öppna, utan spel via mobil el dator är det som gäller. Det kommer inte finnas någon servering öppen på publikplats. Det kommer finnas toaletter. Det som ev förtäras skall finnas med i bilen. 
 
Det kommer finnas ordningsvakter på plats för att säkerställa att arrangemanget följer det tillstånd som polisen i Bergslagen godkänt Wermlands Trafvarsällskap per juni 2021. När juli kommer kan andra riktlinjer gälla, men det får vi återkomma till.
 
Vänligen
 
/Styrelsen Wermlands Trafvarsällskap (Arvikatravet)

Publicerad torsdag 17 juni 2021. ewa.stolpe@arvika.travsport.se